Close
0 items
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Producten
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Phonak

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteer op
  Per pagina producten

  Cstop Phonak Filter - Cerumenfilter Phonak

  € 4,25
  Phonak Filter

  Door de productie van oorsmeer in het oor bestaat de kans dat hoortoestellen minder goed werken. Met de cerumenfilter van Phonak bent u in staat om het filter van uw luidspreker te vervangen, wat resulteert in een langere levensduur.

  Met de beschermlaag van de Phonak cerumenfilter voorkomt u opeenhoping van oorsmeer in uw oor. Vocht blijft daarnaast buiten het filter door de beschermlaag. De Phonak cerumenfilter type Cstop / Cerustop zijn geschikt voor alle Phonak gehoorapparaten.

  Dutch Hearing raadt u aan om dagelijks de filters te controleren op vervuiling met oorsmeer. Met de Phonak cerumenfilter ontvangt u 8 filters waarmee u de vervuilde filters kunt vervangen. Heeft u vragen over de Phonak Cerumenfilter? Bel 085-4019461 of mail [email protected]

  Wind and Weather Protector

  € 9,95
  De wind and weather Protector beschermt de microfoons van uw hoortoestel. Deze filter beschermt de microfoon tegen vuil, stof en vet. Als deze filter verstopt raakt, is deze eenvoudig te vervangen voor een nieuwe filter.

  Verkrijgbaar in 2 maten:
  6 mm. (verpakt per 20 stuks, inclusief handig verwijder pennetje)
  14 mm. (verpakt per 10 stuks, inclusief handig verwijder pennetje)

  Phonak SmartGuard

  € 11,50
  Deze Phonak SmartGuard is een filter ter bescherming van de luidspreker. Deze filters passen alleen op In-Het-Oor-hoortoestellen. Vervang de filter als deze verstopt zit met oorsmeer.

  Phonak

  Filter by:

  Clear All