Close
0 items
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Producten
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Oticon

  Oticon, één van de grootste hoortoestelproducenten ter wereld, gevestigd in Denemarken.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteer op
  Per pagina producten

  Oticon MiniFit ear-tip 10 stuks

  € 7,25
  Een belangrijk onderdeel van een hoortoestel is de tip (ook wel dome of domes genoemd). Dit kan een open tip of een gesloten tip zijn. De Oticon tip is een voorgevormd opzetstuk, dat ervoor zorgt dat u hoortoestel beter in het oor past. Deze open tips zijn geschikt voor LIHO-hoortoestellen.

  Heeft u vragen over de Oticon MiniFit ear-tip? Bel 085-4019461 of mail [email protected]

  Oticon NoWax cerumenfilters

  € 9,95
  Om schade te voorkomen aan de luidspreker van uw Oticon of Bernafon hoortoestel kunt u gebruik maken van de Oticon NoWax filters. Met het Oticon filter kunt u oorsmeer verwijderen van het filter van uw luidspreker. De NoWax filter is de oudere versie van Oticon en is geschikt voor IHO gehoortoestellen en (oudere) luidsprekers.

  Dutch Hearing raadt u aan om dagelijks de filters te controleren op vervuiling met oorsmeer. Met de Oticon NoWax cerumenfilter ontvangt u 6 filters waarmee u de vervuilde filters kunt vervangen. Heeft u vragen over de Oticon NoWax cerumenfilter? Bel 085-4019461 of mail [email protected]

  *Tip
  Bestel nu voordelig Oticon NoWax filters in combinatie met batterijen en profiteer van korting!

  Oticon filter NoWax + Batterij PowerOne - Klik hier!

  Oticon filter NoWax + Batterij Rayovac - Klik hier!

  Oticon ProWax cerumenfilter

  € 9,95
  Om schade te voorkomen aan de luidspreker van uw Oticon of Bernafon hoortoestel kunt u gebruik maken van de Oticon ProWax filters. Met het Oticon filter kunt u de filters van de luidsprekers vervangen na vervuiling met oorsmeer. De ProWax filter is de nieuwe versie van Oticon cerumenfilters en geschikt voor Oticon en Bernafon hoortoestellen.

  Dutch Hearing raadt u aan om dagelijks de filters te controleren op vervuiling met oorsmeer. Met de Oticon ProWax cerumenfilter ontvangt u 6 filters waarmee u de vervuilde filters kunt vervangen. Heeft u vragen over de Oticon ProWax cerumenfilter? Bel 085-4019461 of mail [email protected]

  *Tip
  Bestel nu voordelig Oticon ProWax filters in combinatie met batterijen en profiteer van korting!

  Oticon filter ProWax + Batterij PowerOne - Klik hier!

  Oticon filter ProWax + Batterij Rayovac - Klik hier!

  Oticon ProWax Minifit cerumenfilter

  € 9,95
  De nieuwe Oticon cerumenfilters ProWax Minifit voor de Oticon Alta, Alta Pro en Ria gehoorapparaten. Om slijtage te voorkomen aan de luidspreker van uw Oticon hoortoestel kunt u gebruik maken van de Oticon ProWax Minifit filters. Met het Oticon filter kunt u oorsmeer verwijderen van het filter van uw luidspreker. De ProWax Minifit filter is de nieuwe versie van Oticon cerumenfilters.

  Dutch Hearing raadt u aan om dagelijks de filters te controleren op vervuiling met oorsmeer. Met de Oticon ProWax Minifit cerumenfilter ontvangt u 6 filters waarmee u de vervuilde filters kunt vervangen. Heeft u vragen over de Oticon ProWax Minifit cerumenfilter? Bel 085-4019461 of mail [email protected]

  *Tip
  Bestel nu voordelig Oticon Pro Wax Minifit filters in combinatie met batterijen en profiteer van korting!

  Oticon filters ProWax MiniFit + Batterij PowerOne - Klik hier!

  Oticon filters ProWax MiniFit + Batterij Rayovac - Klik hier!

  Oticon O-cap filter

  € 7,95
  De O-cap filter beschermt de microfoon van uw hoortoestel. Deze filter beschermt de microfoon tegen vuil, stof en vet. Als deze filter verstopt raakt, is deze eenvoudig te vervangen voor een nieuwe filter. Deze filters worden geleverd in een verpakking van 8 stuks. Selecteer de kleur van uw O-cap filter die bij uw hoortoestel past. (beige, licht bruin, midden bruin, donkerbruin )

  Oticon T-cap filter

  € 12,00
  De T-cap filter beschermt de microfoon van uw hoortoestel. Deze filter beschermt de microfoon tegen vuil, stof en vet. Als deze filter verstopt raakt, is deze eenvoudig te vervangen voor een nieuwe filter. Deze filters worden geleverd in een verpakking van 8 stuks. Selecteer de kleur van uw O-cap filter die bij uw hoortoestel past. (beige, licht bruin, midden bruin, donkerbruin,zwart )

  Oticon

  Filter by:

  Clear All