Close
0 items
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Producten
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Hoe reinig ik mijn hoortoestel?

  Hoe reinig ik mijn hoortoestel?

  Niemand wil een vies hoortoestel dragen. Bij het dagelijks gebruik kan uw hoortoestel vies worden van oorsmeer of zweet. In dit artikel vertellen we u hoe u het beste uw hoortoestel kunt reiningen. Doet u dit regelmatig, dan heeft u nog lang plezier van uw hoortoestel.

  Schoonmaak middelen hoortoestel

  Voor het schoonmaken en reinigen van een hoortoestel zijn er verschillende producten verkrijgbaar. Bij DutchHearing verkopen we schoonmaakmiddelen van het merk Cedis.  

  • Cedis reinigingsdoekjes

  Met de Cedis reinigingsdoekjes bent u in staat om uw gehoorapparaat op een eenvoudige manier schoon. (Bestel Cedis reinigingsdoekjes)

  • Cedis spiraalborsteltje

  Cedis spiraalborsteltjes zijn speciaal geschikt voor het schoonmaken van zeer dunne geluidsslangen en ventings (Bestel Cedis spiraalborsteltjes)

  • Cedis reinigingstabletten

  Met de Cedis reinigingstabletten bent u in staat om het oorstukje van het hoortoestel te reinigen. (Bestel Cedis reinigingstabletten)

  • Cedis droogtabletten

  Bij vochtig, koud weer of transpiratie kan het hoortoestel nat worden. Met droogtabletten bent u in staat om het hoortoestel te laten drogen, hierdoor werkt het weer als vanouds. Stop de hoortoestellen in een goed afgesloten doosje met een droogtablet. Na ongeveer een half uur tot driekwartier is het hoortoestel dan droog. (Bestel Cedis droogtabletten)

  Heeft u vragen?

  Heeft u vragen over het reinigen van hoortoestellen? Neem dan contact op met DutchHearing via 085-4019461 of mail naar [email protected] Wij adviseren u graag over het schoonmaken van uw gehoorapparaat.

  Categorie├źn
  Archief